Zoek

Verzenden & retourneren

Verzenden
Alle bestellingen in deze webwinkel worden via PostNL verstuurd. Uit ervaring is gebleken dat dit de meest snelle en nauwkeurige manier van verzenden is. Elke order die bij ons het pand verlaat krijgt een streepjescode mee zodat de levering traceerbaar is, mocht er onverhoopt iets mee gebeuren.

Als een betaling voor een bestelling ontvangen is, worden de artikelen, mits op voorraad, zo snel mogelijk uitgeleverd. Wanneer een artikel niet leverbaar is, wordt met de klant contact opgenomen en mag de bestelling desgewenst worden geannuleerd. Wanneer in dat geval de bestelling al betaald is, wordt het bedrag binnen enkele dagen teruggestort op rekening van de klant.

Veenspresentje.nl hanteert een maximale levertermijn van 30 dagen. In de praktijk streven we naar een levertermijn van 3 werkdagen nadat de betaling van de bestelling ontvangen is. Wanneer de bestelde producten niet binnen 30 dagen geleverd worden, heeft u de mogelijkheid om de koopovereenkomst te ontbinden.

De klant draagt altijd bij in de verzendkosten. Bij het afrekenen in de webwinkel worden deze kosten vermeldt.


Afhalen

Wanneer u in de buurt woont bieden wij u ook de kans om uw producten bij ons af te halen. Zodoende bespaart u op de verzendkosten. Kies hiervoor de optie “afhalen” tijdens het afronden van uw bestelling en dan zorgen wij dat uw bestelling klaarstaat, uw bestelling kan worden opgehaald op afspraak.


Retourneren

Na ontvangst van het product heeft u een afkoelingsperiode van 14 kalenderdagen om zonder opgave van redenen het product te retourneren of te ruilen.

Indien u producten wilt retourneren, dient u dit binnen 14 kalenderdagen te mailen naar info@veenspresentje.nl. Artikelen kunnen terug worden gestuurd (in de originele, complete en onbeschadigde verpakking) en worden vergoed indien ze onbeschadigd, compleet en ongebruikt zijn. Daarbij draagt de klant de kosten en het risico van de retourzending.

Indien de artikelen reeds betaald zijn en in goede orde zijn ontvangen, zal Veenspresentje.nl deze betaling binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde terugbetalen. Veenspresentje.nl zal het orderbedrag vergoeden.